Sockerbröllop

Idag har min man och jag firat sockerbröllop, det vill säga 6-årig bröllopsdag. Vi gifte oss den 15 november 2015. Fast egentligen har vi hållit ihop sen 1987. Om bara ett tolv dagar firar vi vår första träff. Hade vi gift oss det året vi träffades skulle vi ha firat silverbröllop för längesen.

Vi tog det enkelt men trivsamt och gick till Bleckan, eller Blecktornskällaren som den egentligen heter – en härlig pärla på Söder! Där avnjöt vi wienerschnitzel och vin och sen åkte vi hem och hade en klassisk ”videokväll” med ett par 80-talsfilmer som vi såg när vi ännu var unga och nyförälskade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s