Viktigt med mäklare som tar rimligt betalt

Under många år hade jag och min familj en sommarstuga i Blekinge skärgård. Själv hade jag egentligen ingen anknytning dit, men min svärmor kom ursprungligen från Eringsboda och hade släkt i Karlskrona, så när hon och svärfar bestämde sig för att skaffa fritidshus i slutet av 1960-talet föll det sig naturligt att de köpte hus just där. Sen tog jag och min man över när vår son var barn, så vi tillbringade många somrar där.

Jag älskade verkligen att vara där på somrarna. Närheten till havet, naturen med de karga klipporna och skären, de små kuststäderna med sin charm. Men slut tyckte vi att det blev lite väl långt att resa. Vi kunde ju liksom inte ge oss iväg över en helg, eftersom resan ner tog så många timmar. Därför bestämde vi oss till sist för att sälja. Och det gick faktiskt över förväntan bra, eftersom vi hade turen att hitta en mäklare som erbjöd rimliga priser för sina tjänster. Sånt är jätteviktigt, inte minst när man säljer på distans som vi gjorde.

Det där blev jag påmind om när en god vän skulle sälja sitt sommartorp för en tid sedan. Jag tipsade henne om att det blir enklare om man jämför mäklararvode på Mäklararvode.se .

Det hade hon inte känt till innan, så det blev en stor hjälp för henne – och även för familjen som köpte torpet förstås och som säkert komma att älska det lika mycket som hon har gjort genom åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s