Äntligen tillbaka i Gamla stan

Kalla mig gärna försiktig i överkant, men jag har verkligen tagit det försiktigt under pandemin. Jag har undvikit alla slags folksamlingar, och har inte rört mig mycket i innerstaden. Men igår besökte jag äntligen Gamla stan igen, denna underbara stadsdel där jag känner mig så hemma. Här jobbade jag i flera år, och här har jag druckit glögg på julmarknaden och fikat på uteserveringarna runt Stortorget. Igår blev det bara en stillsam promenad, men det räckte gott och väl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s