Service och underhåll förlänger bilens livslängd

Det där med bil är inte alltid det lättaste. Jag har haft bil i stort sett hela mitt vuxna liv, men min ekonomi tillåter definitivt inga extravaganser så det får bli bil för bruksanvändning helt enkelt. Jag kör med Volvo och vovve, helt enkelt, fast utan villan. Visst skulle jag bli väldans lycklig om jag en dag får möjlighet att skaffa den där Mustangen jag drömmer om, men jag klarar mig rätt bra även utan. Huvudsaken för mig är att jag har en bil som kan ta mig från punkt A till punkt B.

Jag är dessutom lite lat (läs: okunnig…) när det gäller bil så jag gör inte mycket själv på min bil direkt. Jag känner lite som jag gör med all teknik, det ska funka helt enkelt. Men om bilen verkligen ska funka som man vill är det givetvis nödvändigt att serva den med jämna mellanrum. Jag brukar oftast höra efter med mina vänner, och kolla vilka bilverkstäder de rekommenderar. En kompis, som bor i Nacka, brukar anlita en verkstad i sitt närområde, bilverkstad Saltsjö Boo, och han är väldigt nöjd.

Om det är något jag har lärt mig genom åren är det att man stor nytta av service och underhåll, inte minst när man har en lite äldre bil, som jag har. Det förlänger ju bilens livslängd. Då är det inte så dumt att ha tillgång till en bilverkstad man kan lita på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s