Saturnus glögg – en klassiker

Saturnus glögg är en verklig klassiker. I år kommer två nya sorter, Superfruktglögg vit och Saturnus 1893 Alkoholfri. Vi har provat båda och är mycket förtjusta. Saturnus 1893 Alkoholfri har den där klassiska kryddningen som för tankarna till barndomens jular, underbar att värma med mandel och russin.

Superfruktglögg vit är en riktig höjdare. Basen är ett vitt vin, där alkoholen tagits bort, och som kompletterats med härliga och nyttiga frukter som mango, persika, guava, kiwi och mangosteen. Den härliga smaken citrus, kryddnejlika och ingefära, toppad med kardemumma och kanel, gör sig lika bra varm som kall – vad man väljer är en smaksak, helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s