Jultröjans dag, 18 december 2020

Temadagar är inget nytt, så varför skulle inte jultröjan få sin egen dag i kalendern? Än är inte “National Ugly Christmas Sweater Day”, som den heter på engelska, särskilt känd i Sverige, men nog börjar vi uppmärksamma de härligt fula och smaklösa jultröjorna även här?

Jultröjans dag infaller den tredje fredagen i december, vilket i år betyder att firandet äger rum den 18 december. Det betyder att det ännu finns tid att införskaffa, eller sticka en, riktigt färgsprakande tröja att stoltsera med när dagen är inne!

En av otaliga jultröjor till försäljning på Petticoat Lane-marknaden i London för ett par år sen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s