Dags att baka till advent

Jo, jag vet att det fortfarande är drygt en vecka kvar till 1 advent. Men 2020 är inte som andra år så i år tänker jag börja ”jula” tidigare än vanligt. Nu ska frysen fyllas med läckra kakor, och julstjärnor och adventsljusstakar ska få komma upp ur sina kartonger tidigare än vanligt. Något måste man ju förgylla vardagen med i denna tid, då man inte längre kan umgås med sina nära och kära på vanligt vis.

Att släppa in advent och jul lite i förväg känns därför som en alldeles utmärkt idé. I mitt Facebookflöde dyker det redan upp bilder av hem som är vackert adventspyntade och jag är inte sen att haka på. Istället för att låta coronadepressionen ta över så tänker jag låta julen komma in. Så redan denna vecka drar jag alltså igång adventsbaket. Du är varmt välkommen att ta del av mina recept!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s