Halloweenfest med festlig buffé

På Halloween får det gärna vara lite överdådigt med mat och dryck och godsaker. Och eftersom högtiden har sina rötter i England, och därefter antingen förfinades eller urvattnades, beroende hur man ser på det, i USA så brukar jag alltid köra lite brittiskt-irländskt-amerikanskt tema på buffén. Kryddiga kycklingvingar, krämig mac and cheese och smårätter som creamed corn och hash browns möter Colcannon,  och knäckäpplen, liksom.

I år planerar jag några nya rätter till Halloweenbuffén, bland annat Party Potatoes (en härlig amerikansk potatisgratäng som inte liknar någon annan) och irländskt barmbrack, ett jättegott fruktbröd med russin som fått ligga och gotta sig i irländsk whisky ett bra tag innan utbakning. Det, och mycket mer, kommer det recept på under veckan.

Vill du kolla in alla Halloweenrecept som redan finns här på  bloggen, så är det bara att gå in på min Halloweenspecial eller söka på Halloween i sökfältet, så kommer alla gamla inlägg upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s