Det där med att hålla ordning på kurser och andra event…

På ett av mina jobb som tidningsredaktör hade vi fullt upp, inte bara med att göra själva tidningen, utan också med att delta i kurser, konferenser och en massa andra events. För det mesta var det rätt kul, vill jag minnas, men blev det väldigt många evenemang på kort tid kunde det vara svårt att hålla ordning på alla. Ena dagen skulle man anmäla sig till en kurs, andra dagen själv hålla i ett event av något slag och så där höll det på.

I det läget behöver man verkligen bra hjälpmedel för att hålla ordning på allting, så det inte blir fel. Det är rätt pinsamt att komma till en kurs på fel dag, till exempel… (Jo, det har hänt mig). Och om man själv ska hålla i något event, ja då är det inte fel att det blir snygga inbjudningar också.

Det är ändå ingenting mot innan det fanns internet… Jo, jag vet, det låter som om jag vore 100 år men jag växte ju faktiskt upp i en helt analog värld, om man säger så. På den tiden fick man ha en fickalmanacka som alltså hade just i fickan och inte i mobiltelefonen…

Nu är ju allt mycket enklare. Och allra bäst är förstås om man kan hitta någon typ av eventapp, där man kan ordna med både bokningar, inbjudningar och allt annat som hör till. Då har man allt samlat på ett ställe, vilket underlättar en hel del och gör allt både smidigare och roligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s