Läckraste pralinerna köper du från Lady Marions Hantverk

På sista tiden har jag börjat handla allt mer via REKO. Det är en alldeles speciell känsla att köpa hem ägg, kött, potatis, bröd med mera direkt från lantbrukaren själv – man slipper mellanhänder och dessutom smakar det mycket bättre.

Nu senaste införskaffade jag också en ask praliner. Det var en ren chansning, förstås, som det ju alltid är första gången man testar något nytt – men jag lovar, Lady Marions praliner är bland de absolut läckraste (och vackraste!) jag någonsin smakat.

Man får själv blanda pralinerna efter tycke och smak och jag valde bland annat päron/saffran, vinbär/hallon och lakrits/citron. Det är omöjligt att välja en favorit – alla är lika läckra. Det blir med andra ord inte sista gången jag handlar praliner från Lady Marions Hantverk. Till mig själv när jag vill unna mig något extra – men det är också ett perfekt presenttips till chokladälskande vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s