Smarta telefonilösningar bra för både små och stora företag

Just nu jobbar de flesta som har möjlighet hemifrån. Själv är jag van vid det, efter alla år av frilansande, men för den som inte har vanan inne kan det förstås vara lite knepigt. Viktigast är att ha tillgång till ett fungerande arbetsrum eller, för den som inte har så mycket plats (som jag), en mysig arbetshörna.Men för den som har ett företag är det ju också viktigt att telefonilösningen fungerar. Så hur löser man det egentligen med telefonin?

Det finns förstås många sätt, men idag tror jag det är viktigare än någonsin att det blir en skräddarsydd lösning som anpassas för kunden, och där man kan få personlig hjälp om det behövs. Själv tycker jag det verkar smart med en mobil växel, eftersom alla (nästan i alla fall) använder smartphone idag. Kan man dessutom hitta en växel som är oberoende av mobiloperatör, och kan användas trådlöst, är det ju särskilt bra, kanske framför allt för mindre företag.

Sen är det ju inte så dumt att röra lite på sig under dagen också. Själv brukar jag ta en promenad på lunchen – det vill säga en extraprommis, mellan hundpromenaderna. Ibland är jag lite lat och tycker att jag inte har tid, men det är klart att jag egentligen har gott tid över för en halvtimmes promenad. Det gäller att inte lyssna på den där latmansrösten… Min sons företag (som beordrade hem alla anställda redan i början av mars) tillhandahåller personlig tränare via internet, med en halvtimmes träning varje dag för den som vill. Så visst går det att både jobba och motionera även i dessa tider, så länge man har förmånen att hålla sig frisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s