Nya smaker från Caj P – lagom till grillsäsongen

Nu startar grillsäsongen. Och visst kan man grilla även i tider av social distansering! Bara att tända grillen, lägga på köttet eller vad man nu väljer att grilla och sedan samla vänner och bekanta digitalt, via google groups eller någon annan bra tjänst.  

Lagom till grillsäsongen kommer också flera spännande nyheter från Caj P. Tre nya BBQ-såser samt en alldeles ljuvlig grillolja, Grillolja Persillade. Jag var riktigt nyfiken på den, eftersom jag är en stor fantast av persillade, och jag blev inte besviken. Med smak av vitlök och persilja, och en lätt citronton, passar särskilt bra till fisk, grönsaker och kyckling (själv använde jag den till förkokt kycklingfilé som sedan fick en pensling och färg och yta på grillen). Underbart gott!

Sweet Heat är särskilt god till grillad fisk

De tre nya BBQ-såserna är Korean, Classic och Sweet Heat BBQ sauce. Korean har toner av ingefära, vitlök och passar särskilt bra till vegetariskt. Classic är som namnet antyder just en klassisk grillsås med amerikanska förtecken – sött, hett, syrligt och rökigt och helt ljuvligt till en grillad köttbit eller varför inte som hamburgerdressing?  Sweet Heat är fruktig och het och passar allra bäst till ljust kött, fisk och vego.

Nyheterna från Caj P. finns i butik sedan vecka 8. BBQ-såserna finns hos Coop, Axfood
& Citygross. Persillade finns hos ICA, Coop & Axfood. Smaklig grill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s