True Colours Cava Winter edition – bubbel som gör skillnad!

Sugen på ett gott bubbel till jul- och nyårshelgerna? Kläddesignern och kostymören Camilla Thulin upprepar nu succén från i somras, då hon gästdesignade True Colours flaska, med en ny, vintergnistrande variant i begränsad upplaga – även denna gång i samarbete med Regnbågsfonden. Det tidigare vackert blommiga mönstret ersatts av vintergrönska och gnistrande juveler, inspirerade av regnbågen, perfekt för vinterfesten!

Camilla Thulin har starka band till HBTQ-rörelsen, och har bland annat skapat scenkostymerna till det ikoniska bandet Army of Lovers, och hon bidrar gärna med sin design för att vara med och bidra till Regnbågsfondens viktiga arbete runt om i världen. 

Dessutom håller True Colours Cava hög kvalitet – det är ingen slump att den har har belönats med ett av vinvärldens mest prestigefyllda priser då den kammade hem brons i Decanter Competition förra året.

För varje såld flaska går en krona till Regnbågsfonden och hittills har samarbetet, som inleddes 2017, inbringat över 2,2 miljoner till Regnbågsfondens verksamhet, något som gör stor skillnad för utsatta HBTQ-personer runt om i världen. Väljer du True Colours Cava till festen får du alltså inte bara ett härligt bubbel – du gör också en insats! Vad kan vara bättre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s