Glögg + bubbel = GLÖET

Vad vore julen utan glögg? Men visst är det roligt att variera sig. Årets första adventsmingel bestod därför inte enbart av traditionell glögg – utan även av GLÖET!

GLÖET Sparkling Glögg är baserad på rosébubbel och smaksatt med klassiska glöggkryddor. Den vann pris för sitt recept 2017 i IWSC och 2019 i Wineawards och förra året sålde hela lagret slut redan i november. I år är succén tillbaka igen och har dessutom fått sällskap av GLÖET White Sparkling Glögg  – ett mousserande vitt vin smaksatt med klassiska glöggkryddor med en twist av bakat äpple. Så gott!
– Folk har blandat glögg och bubbel på egen hand i några år men utmaningen med hemgjord glubbel är att den ofta blir för söt. Vi ville ta fram ett recept som har den traditionella smaken av glögg och den festliga känslan av bubbel men utan att den blir för söt, säger Anette Raunio, en av grundarna till företaget bakom Glöet i ett pressmeddelande.
Den röda flaskan finns på systembolaget – den vita kan du beställa från beställningssortimentet. Trevlig glöggfest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s