Hälsokost kan höja livskvaliteten

Sällan har det väl varit så trendigt att äta hälsosamt och nyttigt, och mycket av hälsan kan man nog – tror i alla fall jag – vinna genom att helt enkelt välja så bra mat som möjligt. Men ibland kan det behövas ett och annat kosttillskott. Hälsokostbranschen kan visserligen vara något av en djungel, och det är klart man inte behöver testa allt eller ens tro på allt, men om man hittar något som kan höja livskvaliteten ska man inte vara rädd för att pröva.

Själv äter jag sen en rätt lång tid tillbaka nyponkapslar för min artros. Jag var inte alls övertygad från början, men flera av mina vänner hade testat och jag bestämde mig för att pröva. Det har faktiskt visat sig vara väldigt effektivt, det har ökat min rörlighet och minskat mitt behov av värktabletter väsentligt, så jag är väldigt glad att jag lät mig övertalas.

Så här års, när vintern står för dörren, äter jag gärna lite extra vitaminer också. Det finns en hel uppsjö att välja mellan, beroende på vad du vill ha och vad du har för önskemål. Sockerfria, icke djurtestade, vegan… Själv kör jag med en klassiker från barndomen, C-vitamin. Av någon anledning får det mig alltid att känna mig lite piggare och fräschare, särskilt nu under den mörka årstiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s