Personliga tryck är perfekt för företagseventet!

När jag jobbade på en kulturtidskrift under några brukade vi åka runt på olika events och marknadsföra oss då och då. Det var jättekul, särskilt kontakten med läsare och andra, för det gav verkligen en bild av vad folk tyckte om oss och dessutom fick vi massor av input och förslag. Det är sånt som verkligen gör tidningsmakeriet roligt!

Bland det roligaste med våra små utflykter var att fixa små roliga reklamgrejer med vår logotyp, som vi gav bort eller sålde. Vi hade en hel drös med reklampennor som vi delade ut, men vi hade också lite större grejer som vi sålde. En favorit var termosmugg med vår logotyp, som vi fyllde med kaffe och sålde. Muggarna gick åt som smör och vi hade inte många kvar när dagen var slut! En annan favorit var våra paraplyer. Perfekt att sälja på utomhusevent, för man vet aldrig när det kan börja regna. (Vi var själviska nog att hoppas på regn, men det sa vi givetvis ingenting om till alla som ville ha sol…)

Jag är också förtjust i kläder med personliga tryck, särskilt om man är med i ett sammanhang där det är många företag som deltar. Och varför inte skaffa roll ups och banderoller? Det är kul att visa vilken tidskrift, eller företag, man tillhör och det är dessutom schysst mot kunder och besökare att man direkt visar vem man är och vad man marknadsför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s