Söndagsmiddagen

Söndagsmiddag – det är något visst med det. Jag försöker alltid laga något extra just på¨söndagen – inte nödvändigtvis något extra ”märkvärdigt” utan bara något extra gott. Oftast blir det husman, på mammas och mormors vis. Idag blir det persiljejärpar med potatis och gräddsås och klassiska tillbehör. Kräm på torkad frukt till dessert. Mitt recept på persiljejärpar hittar du här och recept på krämen finns här. I receptet ingår strösocker, men det går alldeles utmärkt att utesluta det för den torkade frukten ger alldeles tillräckligt med sötma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s