Enklaste och billigaste middagen…

… har jag lagat ett par dagar nu. Mest för att jag varit lat och inte riktigt haft lust eller tid att stå i köket.

Stek färs – köttfärs eller veganfärs – i lite olja. Bryn den ordentligt, så den får färg. Till en person blir det bra med kanske 150-200 g, men det enklaste är ju att göra i ordning en hel förpackning på en gång. Krydda som du känner för, med salt och peppar, tacokrydda, paprikakrydda, kanske curry…

Häll sedan i rejält med djupfrysta grönsaker av valfri sort (jag tar det jag har i frysen, just denna gång blev det en påse med morötter, bönor och broccoli), rör om och låt puttra en stund till grönsakerna tinat och blivit varma utan att bli mjuka. Smaka av med salt och peppar och servera.

Superenkelt och, faktiskt, riktigt gott och nyttigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s