Ett färdigt fritidshus lagom till våren -19?

Nu går vi mot ljusare tider igen och lika mycket som jag älskar decembermörkret, lika mycket älskar jag de allt längre dagarna som kommer nu i januari. Och som alltid så här års väcks mina drömmar om att skaffa fritidshus.

Under många år drömde jag om ett gammalt falurött torp men med åren har jag insett att jag är lite för bekväm av mig för att ha glädje av ett renoveringsobjekt. Så nu har jag börjat fundera på detta med Attefallshus

Attefallshusen finns i flera modeller, från friggeboden på 15 kvm till Attefallshus på 25, men också större fritidshus. En liten tomt är allt som behövs, för husen är nyckelfärdiga vilket innebär att de två månader efter beställning transporteras till tomten. Bara att flytta in! De är dessutom anpassade för året runt-boende, vilket förstås lockar särskilt mycket när man tänker på hur mysigt det skulle vara att fira exempelvis nyår i ett snötyngt skogsbryn eller vid en istäckt liten insjö…

Vill man så kan man anpassa vissa delar också, till exempel lägga till ett loft eller något annat man gillar. Men själv har jag redan sett ut ett hus som skulle passa mig perfekt. Tänk att få ställa upp detta nyckelfärdiga Attefallshus med utsikt över en liten tjärn… Så vem vet, 2019 är kanske året då jag blir med färdigt fritidshus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s