My Little Cupcake – nu med juliga smaker!

Mina bloggläsare känner förstås redan till My Little Cupcake – otroligt läckra minicupcakes, som levererar godsaker i Stockholm. Själv har jag provat de flesta sorter, och om vi vill ha lite extra festligt så beställer vi alltid dessa läckerbitar.

När det vankas särskilda högtider erbjuds förstås säsongens smaker, och julen är inget undantag. I specialsortimentet hittar du en speciallåda fylld med juliga smaker –  vad sägs t ex om saffran med vaniljtopping, kryddig kanel- och kardemummabotten med apelsinfrosting och pepparkaka med polkagris? Visst ser det härligt ut! (Bilden är en skärmdump från My Little Cupcakes hemsida).

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s