Ingen behöver ha narig och torr hy

Tar du hand om din hud som du ska? Det gör jag – numera. Men när jag var ung brydde jag mig inte särskilt mycket om sånt, då trodde jag väl att ungdomen skulle vara för alltid. En gång babyhud, alltid babyhud – fast så är det ju inte… Framför allt om man, som jag, håller på mycket med matlagning och allt som ingår i det (skölja, tvätta händerna, diska, tvätta händerna igen och så vidare och så vidare…) så är det bra att ha en bra hudkräm eller lotion. Ja, för mig är det en nödvändighet, för jag blir lätt torr och narig. Men ingen behöver ha narig och torr hy, för det finns massor med bra produkter.

Jag handlar gärna på nätet, när jag köper hudkrämer och lotions och sådant, till exempel på Babyface som har ett jättebra utbud av handkrämer, lotions, fotkrämer och peelingprodukter av olika slag. Både för kvinnor och män, för den delen, för vem har sagt att det bara är kvinnor som vill ha len hud? Jag tycker inte det är ett dugg konstigt att män börjat köpa hudvårdsprodukter i större utsträckning – tvärtom.

Dessutom har de en massa jättefina produkter för bad och dusch, och sånt älskar jag. Finns det nåt skönare än att lägga sig i ett bad med väldoftande aromaolja, som Maria Åkerberg Shower & Bath Oil som bland annat innehåller eucalyptus. Den kan man dessutom smörja in sig med när man tvättat sig – när man sen duschar av sig blir huden härligt len. Inte alls fel när man sen kryper ner i soffan med en kvällsmacka och en bra bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s