Minicupcakes från My Little Cupcake – delikata bakverk för alla tillfällen!

Nu ska jag göra reklam för My Little Cupcake igen. Har just avnjutit en laddning av dessa otroligt smarriga bakverk till årets födelsedagskaffe och är som vanligt helnöjd.

Denna gång beställde jag en blandkartong med för mig nya smaker. Chocolate Espresso, Triple Treat Volcano, Fantastic Flower, Lovely Lavendar och Caramel Crunch och både jag och gästerna blev närmast saliga över dessa fantastiska smaksensationer som inte bara smakar gott utan dessutom är riktigt ögongodis.

Favoriter? Svårt att säga när alla är lika goda, det beror nog mer på vad man är sugen på. Lovely Lavendar står högt på min lista eftersom jag älskar päron (och dessa smakar verkligen päron!), men är man sugen på riktigt härlig chokladsmak så tycker man kanske att Chocolate Espresso eller Triple Treat Volcano är ännu godare. Caramel Crunch är också en riktig hit, med en kladdigt chokladig botten och så en kolaglasyr som har precis lagom sälta. Himmelskt gott!

Jag har fortfarande några sorter kvar att testa, och förresten dyker det ju upp nya hela tiden. Och glutenfritt och veganskt alternativ finns också i sortimentet, vilket förstås är ett extra plus.

Har du inte redan upptäckt bakverken från My Little Cupcake är det dags att göra det nu. Numera får dessa aldrig fattas på våra fester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s