Älskade lilla mamma – som jag saknar dig

Idag är det 6 år sen min älskade mor Alice Maria Emilia lämnade oss. Jag saknar henne varje dag men jag vet att hon var tillfreds med att somna in. Hon kom aldrig riktigt över sorgen efter pappa, som gick bort 2007, och hennes livslust återvände inte. Men idag minns jag henne som den trygga och kärleksfulla mor hon var, minns hennes röst, hennes vackra pianospel, hennes fantastiska matlagning och de där underbara bakverken hon bakade till sommarens kalas och adventssöndagarnas kaffestunder; knäckflarn, drömtårta, kolakakor, vetebröd, saffransbröd, mjuka kakor…

Som jag älskar dig, mamma. Saknaden går aldrig över men tacksamheten över att få ha en mamma som dig uppväger sorgen. Tack för allt, mamma!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s