Personliga klappar och presenter

Publicerad av

Julen står för dörren och även om jag vartenda år tänker att i år… i år ska jag minsann inte köpa en massa julklappar… så gör jag det i alla fall. Det behöver inte vara något dyrt, men jag tycker om att ge (och om att slå in paket…) så jag kan inte låta bli. Jag brukar gå på Gamla Stans julmarknad och köpa en helt hög med härliga franska tvålar (de doftar så gott och finns med dofter som lavendel, honung, vanilj… ja och en massa annat!) och sen slår jag in dem till mina vänner.

Själv får jag ofta klappar från olika företag och tidskrifter som jag arbetat för, och särskilt roligt är det när det kommer lite personliga klappar, som saker med företagets tryck till exempel. Då känner man sig lite mer delaktig i produktionen, även som frilansare. Pennor, kaffemuggar och liknande – jag har en hel drös med sådana och jag gillar dem verkligen!

Här finns massor med roliga idéer för julen (och för alla tillfällen för den delen). Hur mycket som helst att välja mellan, både presentkort och presentkorgar, smått och gott som trevliga pennor – men också kläder med tryck. Varför inte en scarf med ett personligt tryck, till exempel? Det är ju så användbart, under alla årstider egentligen. Och vilket tryck man vill ha kan man själv bestämma. Och det finns verkligen många snygga, tycker jag. Bäst är att man kan beställa även ett mindre antal, så det här är inte bara till för företagare som handlar i stora mängder, utan något även för oss som kanske vill ge bort något fint och personligt även till några få nära och kära.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s