Fin middag på Taverna Angelica 

Just nu är jag i Rom, staden dit jag alltid längtar. Vi började vår vistelse med ett besök på favoritrestaurangen, Taverna Angelica som ligger på Piazza Amerigo Capponi nr 6. Att vi upptäckte den i våras var en slump  så ibland har man tur! 

Stämningen på Taverna Angelica är trivsam och familjär och servicen är fantastisk liksom maten. Ikväll har jag ätit det godaste lamm jag någonsin smakat… plus förstås en läcker förrätt bestående av lasagnette, bläckfisk, oliver och kapris, en himmelsk savarin och gott vin, kaffe och grappa…

Behöver jag säga att vi ska besöka vår favoritrestaurang igen innan vi åker hem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s