Lappland i mitt hjärta…

Har just kommit hem från en veckas vistelse i Lappland, där jag har besökt Gällivare, Nattavaara by och Lannavaara. Jag har alltid velat åka så långt norrut, alltid undrat över det landskap jag bara sett på bild eller film – och jag kan bara säga att det var vackrare än jag någonsin kunnat drömma om. Här ett axplock från min resa…

DSC_6844IMG_6421IMG_6398IMG_6350DSC_6835IMG_6423

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s