Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Lappland i mitt hjärta…

Lämna en kommentar

Har just kommit hem från en veckas vistelse i Lappland, där jag har besökt Gällivare, Nattavaara by och Lannavaara. Jag har alltid velat åka så långt norrut, alltid undrat över det landskap jag bara sett på bild eller film – och jag kan bara säga att det var vackrare än jag någonsin kunnat drömma om. Här ett axplock från min resa…

DSC_6844IMG_6421IMG_6398IMG_6350DSC_6835IMG_6423

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s