Lunchrestaurang i anrik miljö – Restaurang Borggården

Publicerad av

Jag älskar Stockholm. Jag är visserligen inte uppvuxen här men jag har bott här i över 30 år och jag får fortfarande samma pirr i magen när jag promenerar genom stan en vacker vårdag. Och nog är det vår i luften just nu, ingen kan säga annat med marssolen som skiner och fåglar som kvittrar i kör!

borggården2Såna dagar är det härligt att promenera runt i stan, kanske gå på museum och dessutom äta en läcker lunch. När jag hade en vän på besök nyligen så gjorde vi just det (om än i gråväder). Vi besökte Armémuseum på Östermalm och åt därefter lunch på Restaurang Borggården som ligger i direkt anslutning. Så mysigt!

Just den dagen då vi var där serverades en mycket god lax med pepparrotskräm. Vällagad, smakrik och mycket prisvärd. Prisvärda är alla lunchrätterna, under 120 kr – bra pris i den underbara miljön.

För den som hellre vill ta med lunchen till fikarummet på kontoret – eller äta den ute i någon trevlig park, nu när våren kommer – finns alla lunchrätter också som take away. Riktigt bra, när man har mycket att göra och vill ha en snabbare lunch. Risken finns nämligen att lunchen tar lite längre tid än vanligt när man äger den på restaurang Borggården…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s