Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Here we go… På fotbollsresa, förstås!

Lämna en kommentar

qprDrömmer du om att åka på fotbollsresa? Tja, vem gör inte det? Fotbollsligan i mitt hjärta är, utan jämförelser, Premier League och det har det varit sedan jag var barn på 1970-talet och såg Kevin Keegan göra rent hus med motståndarna med sitt Liverpool i Tipsextra om lördagarna. Men den första engelska fotbollsmatchen jag såg live var faktiskt Queens Park Rangers. Jag var väl 13 då, och pappa och jag var i London tillsammans med några vänner, när pappa plötsligt fick se att det fanns biljetter kvar till QPR-matchen. Klart vi gick, trots att ingen av oss var något hard core-fan av just QPR. Engelsk fotboll är ju ändå alltid engelsk fotboll…

Det där var ju ren flax. Men om man vill vara riktigt säker på att få se just det lag man gillar mest så är det nog bäst att ta hjälp av en researrangör som är expert just på fotbollsresor eller – för den som nu mot all förmodan inte älskar fotboll – andra sportresor. Here We Go är just en sådan researrangör. Fotbollsresor, golfresor – men också träningsresor – de har det mesta på sitt bord faktiskt. En riktigt bra början för den som vill förgylla förvåren, eller kanske sommarsemestern, men ett riktigt roligt och upplyftande sportevenemang! Färdiga paketresor med både flyg, hotell och matchbiljetter utlovas – minimalt med jobb för en maximal upplevelse. Absolut något jag ska testa framöver!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s