Peperoncino – ekologisk festmat med medelhavskänsla

Vad sägs om catering med medelhavsfeeling för festen? Det kan man få i Eskilstuna med omnejd, där Peperoncino har sin verksamhet. Allt från lyxmåltider till bufféer – och en hel del däremellan – kan man beställa från Peperoncino, och det är något som en god vän till mig vet att utnyttja. Närhelst hon ska ordna en lite festligare tillställning beställer hon därifrån. Enklare än att laga själv, för det mesta godare och dessutom prisvärt, säger hon, och jag är böjd att hålla med. Visserligen älskar jag att laga mat men jag kan hålla med om att om man jobbar mycket så kan det faktiskt vara rätt jobbigt att stå i köket när det ska ordnas fest. Dessutom kan det i många fall till och med bli billigare att beställa catering eftersom en cateringfirma handlar större mängder från grossisten – och därmed till bättre pris.

catering_buffeDet bästa med Peperoncino är att de inte använder en massa kemiska ämnen som smakförhöjare – och att de dessutom kör helt och hållet ekologiskt från och med i år! Sånt gillar jag, som mina läsare väl vet vid det här laget…

Peperoncino erbjuder flera olika bufféer, allt från Lilla medelhavsmenyn till Grillbuffén till en vegetarisk variant, och det var den sistnämnda vi fick senast. Kronärtskocksröra, ugnsrostade rotfrukter, quinoa med mango… Så fräscht och gott! Visst vattnas det i munnen? Är glad att jag har bekanta i Eskilstuna-trakten, så jag kan avnjuta detta emellanåt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s