Julklappsåtervinningen

 

Fick du en julklapp som du inte vill ha eller behöver? Enligt en undersökning från YouGov är det faktiskt hela 80% av svenskarna som fått oönskade julklappar i år – många av dessa julklappar slängs, returneras eller blir liggande. Men det finns ett bättre sätt – som dessutom kan skapa julglädje för andra. För långt ifrån alla fick några julklappar i år. En del firade jul ensamma och andra saknade helt enkelt pengar att köpa klappar för. Varför inte se till att så att dina (och mina) oönskade klappar ger dem en god start på det nya året?

Då är Julklappsåtervinningen något för dig! På initiativ av UPS genomför nu JMW Kommunikation Julklappsåtervinningen i syfte att samla in oönskade julklappar till Stadsmissionen, som ser till att de skänker glädje åt någon annan.

Plats:
UPS kommer att parkera en budbil på Medborgarplatsen i Stockholm lördagen den 9 januari mellan 12.00 och 15.00, där oönskade julklappar kan lämnas in.

Ett lysande initiativ, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s