Rent hemma till första advent

Den här veckan blir det städning hemma hos matmamman. Det blir det alltid veckan före 1 adventssöndagen, och på det fönsterputsning och ett och annat kakbak. Jag vill ha fint hemma när det första ljuset ska tändas, så är det ju bara. Det hör liksom till – liksom städningen inför julen.

Men visst har det funnits tillfällen när jag varken haft tid eller ork, och det blir ju advent ändå. Vid några tillfällen har jag faktiskt anlitat en städfirma att göra grovjobbet. Det är inte så fasligt dyrt som man skulle kunna tro, särskilt inte numera när man får rutavdrag. Det kan vara väl värt pengarna om man vill ha ett nystädat julfint hem och själv inte har tiden eller orken!

städRentHemma är en bra städfirma här i Stockholm – med kollektivavtal, F-skatt, nöjd kundgaranti och som kör med ärliga kort, det är en förutsättning för att jag överhuvudtaget ska anlita en firma. Och det är ju så skönt att få det rent och fint hemma även om man jobbar mycket, är stressad eller kanske sjuk.

Det jag gillar med RentHemma, förutom att de har förhållandevis låga priser, och kollektivavtal, är att priserna dessutom är fasta. Då vet man vad man ska betala, helt enkelt, och det tillkommer inga otrevliga överraskningar…

fonsterputsningRentHemma kör också byggstäd, storstäd, flyttstäd och fönsterputs. Min granne beställer just fönsterputs varenda år, till jul och till sommaren – det är helt överkomligt även om man inte är någon höginkomsttagare och det blir himla snyggt dessutom. Så vem vet, jag kanske unnar mig en städfirma även denna jul…

Adventsstjärna med klassiskt svenskt vintermönster - och tofs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s