Systrarna Sisters har allt för höstens godaste matfest

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHösten är en härlig årstid, kanske den årstid som jag är allra mest förtjust i. De vackra färgerna, den krispiga luften, frosten i gräset när man går ut och går med hundarna i det tidiga morgonljuset. Till och med maten smakar godare på hösten. Sommarens grillfester i all ära, men nog är det något visst även med höstens fester, med svamp och bär och andra av årstidens smaker i fokus.

Du som funderar på att anordna en riktigt trevlig höstfest, varför inte anlita Systrarna Sisters? Systrarna Sisters, som håller till i Haninge söder om Stockholm, erbjuder både catering och en bistro som har öppet för lunch flera dagar i veckan. Företaget levererar över hela Storstockholm, och vill man så kan man hyra bistron som festlokal. En bra idé för den som har trångt hemma men ändå vill kunna bjuda många på festen!

Vällagad mat och bra service - Systrarna Sisters erbjuder både catering och festlokal" (Bild: Systrarna Sisters)
Vällagad mat och bra service – Systrarna Sisters erbjuder både catering och festlokal”
(Bild: Systrarna Sisters)

Att maten är mycket god vet jag av egen erfarenhet – en av mina väninnor som bor i Haninge och som ofta äter lunch på bistron – bjöd på festmat från Systrarna Sisters när hon fyllde jämnt senast. En verkligt härlig matupplevelse som gav mersmak! Och jag kan inte neka till att det vattnas i munnen när jag ser deras höstbuffé. Picklade höstgrönsaker, lammrostbiff, pumparöra är bara en del av allt som finns på menyn…

Snart är det dags för julbordet dessutom, årets kanske trevligaste matfest. Och jo då, Systrarna Sisters ordnar även detta. Allt från Lilla till Stora julbordet och varianter som Jultapas – och till riktigt bra priser dessutom. Toppen tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s