Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Sensommarens goda lax…

Lämna en kommentar

Än är det lite sommar kvar. I min butik finns fortfarande färskpotatis att tillgå, och eftersom de idag också hade ett jättebra pris på varmrökt lax passade jag på och lagade lite sommarmat. Lax, kokt färskpotatis och smakrika cocktailtomater och till det en enkel sås på gräddfil, en klick senap, salt, peppar och en liten gnutta honung. Somrigt och gott!DSC_4936

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s