Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Söndagsmiddag i goda vänners sällskap

Lämna en kommentar

Söndagsmiddag hos goda vänner i Göteborg. Febes lyxiga löksoppa, följt av vildsvinsfilé och klyftpotatis och till dessert… GLASSPROVNING! Fem fantastiska sorter, alla hemlagade av Febe själv: Jordgubb, citron, honung, konjak och kardemumma. Inte helt lätt att nämna en favorit bland alla dessa underbara smaker men till slut fick honung och citron dela på förstaplatsen… Kaffe och konjak förhöjde smak och stämning ytterligare. En alldeles särdeles trivsam dag!

DSC_5284 DSC_5285 DSC_5287 DSC_5290 DSC_5291 DSC_5297 DSC_5298 DSC_5301

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s