Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Publunch i London

Lämna en kommentar

Befinner mig just nu i London. Ingen matlagning denna vecka alltså, men desto mer publuncher… Och inte mig emot för jag älskar engelsk mat, inte minst den som serveras på pubarna. Idag blev det en steak & ale pie på The Prospect of Whitby – den fantastiska puben som ligger alldeles vid floden och där man kan sitta under ljusa vårkvällar och se ut över underbara Themsen medan man avnjuter en god ale och en bit mat…IMG_2588

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s