Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Emmislövs kyrka

Lämna en kommentar

När jag nyligen besökte Skåne fick jag också förmånen att besöka Emmislövs kyrka, en helt fantastisk kyrka med takmålningar från 1400-talet. Vilken upplevelse! Och även om det väl aldrig riktigt blir detsamma att se dem på bild vill jag ändå dela med mig av några av de bilder jag knäppte.

DSC_3611

DSC_3614

 

DSC_3622
DSC_3670

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s