Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Ooops…

Lämna en kommentar

Det har gått ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Ibland blir det så där – så mycket annat som ska hinnas med, och då blir det lätt att bloggen får finna sig i att bli nonchalerad. Men nu är det vår och sol och varma vindar och då blir man förstås sugen på nya uppdateringar och kanske ett nytt utseende på det. (Bloggutseende alltså – mitt eget är ju vad det är…) Håller just nu på och experimenterar lite med olika layouts, och hittar förhoppningsvis snart en jag trivs med!

En massa nya goda recept blir det här under våren också. Och snart är det ju dags att fira Saint Patrick’s Day, något jag aldrig missar. Det vet ni som läser Matmammans blogg regelbundet, och vill ni redan nu ha tips på en riktigt läcker Saint Patricksmiddag så kolla här!

Varför inte passa på att baka mina härliga cupcakes Saint Patrick till ära? Yummy!!! Här hittar du receptetOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s