Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Julkort med vackra motiv

Lämna en kommentar

Så här när advent står för dörren måste jag bara tipsa om fantastiska julkort att inhandla på nätet. På Sennan.nu hittar du underbara motiv, och dubbla såväl som enkla kort. Konstnärinnan heter Kerstin Svensson och om någon lyckas fånga julens stämning så är det hon! Jag har redan köpt en bunt, och funderar på att införskaffa några fler bara utifall att. Kolla in sidan du också!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s