Järvsö Brännvinsglögg håller vad den lovar

garland-clipart-Rcdxb6Mc9

Här har testats ännu en glögg, så här i väntan på advent. Nu har turen kommit till Järvsö Brännvinsglögg – glögg på Norrlandsvis med brännvin och blåbär och en touch av rabarber. I alla avseenden en mycket spännande glögg – inte bara smakmässigt.

glogg_ny_largeTevsjö Destilleri i Järvsö  har samarbetat med Tura gård och skapat en glögg där råvarorna kommer från gården och brännvinet från destilleriet. Brännvin och blåbär och en touch av rabarber, givetvis med de klassiska glöggkryddorna, ger smak.

Närproducerat med råge alltså, något som jag verkligen älskar. Så känslan är ju helt rätt från början – och glöggen håller sannerligen måttet. Glöggen är söt och fyllig och känns väldigt egen i smaken utan att för den skull lämna traditionen därhän. En klar favorit på årets glöggbord, och dessutom marknadens kanske vackraste flaska. Prova den både varm, på klassiskt vis, eller kall – smakupplevelsen är ljuvlig oavsett vilket du väljer!KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s