Årets Coolaste julklapp – Kit Macaron från CoolStuff

Nu är det dags att börja planera för julklappsinköpen och jag har hittat årets coolaste julklapp, Kit Macaron som finnas att köpa på CoolStuff. Det har aldrig varit enklare att baka vackra och läckra macarons! I paketet ingår form, sprits med flera munstycken samt svenskt recept på macarons, eller makroner som de också ofta kallas här. Klarar både microvågsugn, ugn, frys och diskmaskin. Kan inte bli bättre!macaron3

 

Kitet innehåller 48 små fina formar som blir till 24 läckra macarons och smaksättningen kan du variera efter tycke och smak. Själv är jag galet förtjust i hallonmakroner, men lakrits är också en höjdare liksom lime. Endast fantasin sätter gränserna. Och så är de ju så vackra också, dessa delikata små bakverk.

Vill du ha tips på flera coola julklappar hittar du mängder på http://www.coolstuff.se/Julklappar!macaron1 macaron2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s