Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Happy Halloween!

Lämna en kommentar

I morgon firar vi Halloween – inte att förväxla med Allhelgonahelgen, vilket alla borde vara klara över vid det här laget. Här hittar du min Halloweensida, med en massa goda recept som passar perfekt just till denna skräckfyllda högtid. Och du har väl inte missat mina filmtips? Mycket nöje, skräck och en riktigt Happy Halloween önskar jag dig!3d-halloween-desktop

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s