Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Sensommarfika

Lämna en kommentar

Tänk så varmt och skönt det är trots att det nu är slutet av augusti! Igår var jag och några goda vänner ute på en av områdets hundrastgårdar i flera timmar med våra små fyrfotingar – perfekt att kunna sitta och småsnacka medan hundarna springer fritt och roar sig på egen hand! Och fika har man med sig, förstås, för det finns inte mycket som går upp mot kaffe i det gröna…DSC01014DSC01015DSC01011DSC01012

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s