MIljövänliga disktrasor från Knappfors handelsbod!

Publicerad av

Idag har jag varit på en underbar utflykt till Knappfors. För den som inte vet vad detta är kan jag berätta att det är ett fantastiskt litet ställe som ligger i anslutning till friluftsområdet Lunedet någon mil utanför bergslagsstaden Karlskoga. Vatten, slussar, Kungseken (Karlskogas äldsta ek med 750 på nacken) och en underbar liten handelsbod. Dit åker jag ofta när jag är på semester i Bergslagen, det är en underbar miljö som verkligen ger ro och harmoni. Och idag hittade jag dessutom ett riktigt fynd i handelsboden, nämligen miljövänliga virkade disktrasor för bara 25 kronor styck! Det ni!

Så har du vägarna förbi Knappfors i sommar – åk dit och njut av både miljön och av den fina lilla handelsboden – och gör som jag, köp en disktrasa som du kan tvätta och använda om och om igen. Många bäckar små, som det brukar heta – och det ger en härlig känsla att ställa sig lite utanför slit-och slängsamhället, tycker jag!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s