Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Nej se det snöar!

Lämna en kommentar

Lördagsmorgonen kom med nysnö – om än med inslag av regn. Än så länge faller snön till marken som regn men man kan ju alltid hoppas… Mysigt är det i alla fall att det är lite vitt ute. Förra julens fantastiska jullandskap kan man nog inte begära, men snöblask är bättre än rent regn – så länge det nu varar…

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s