Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Matmammans huskur i Expressen

Lämna en kommentar

För en tid sedan bloggade jag om min huskur mot förkylning. Jag kan inte längre minnas hur länge vi har använt oss av den i min familj men en sak är säker: Den slår aldrig fel! Och i lördags uppmärksammades den av Expressen minsann. Låt vara att artikeln blev en smula kort (och att den tillfrågade läkaren påstår att huskurer inte alls hjälper mot förkylning och feber…), men mina söta voffsingar fick i alla fall vara med på bild och det är ju huvudsaken!Här är fler bilder tagna av Expressen fotograf Ylwa Yngvesson:

Om du inte vill dricka apelsinjuice med vitlök för att kurera förkylningen kan du väl baka en kaka av apelsinerna istället? OBS: Uteslut då gärna vitlöken… Här finns ett recept.

Eller varför inte prova denna underbara apelsinglass signerad Annika Ingemarsson. Hon driver den jättebra bloggen Smaskens.nu. Den har legat nere ett tag men nu kommer det glädjande beskedet att Annika åter kommer att börja blogga på Smaskens – tack för det!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s