Glittrande festligt när Domaine Wine och Galatea bjöd till alkoholprovning

För ett par veckor sen var jag inbjuden till en alkoholmässa med Domaine Wine och Galatea. Mafioso PR höll i arrangemanget som var otroligt festligt och trevligt. Massor med bubbel, öl, glögg, cider – ja precis allt man kan tänka sig för en riktigt lyckad kväll. Premiär också för Grönstedts nya starkvinsglögg, som kom till Systembolaget 1 november. Mycket fin glögg, som jag definitivt ska köpa hem lagom till adventsminglens tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s