Second hand-glädje

Ibland åker jag och maken runt på olika second handbutiker. Vi har en jättebra här i Högdalen, Andra varvet, men ofta åker vi även till andra ställen som exempelvis Myrorna. Senast fyndade vi en bricka, några udda vackra glas och en vas i en härlig röd färg.

Jag tycker dock det är lika kul att strosa runt även om jag inte hittar något som jag vill ha. Jag gillar känslan av att det är gamla prylar som betytt någon för någon, som nu kommer till användning igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s