Så enkelt kan du göra ditt kök mer personligt

Jag älskar mitt kök och tillbringar så mycket tid där som jag bara kan. Men jag använder det inte enbart till matlagning. Under pandemin gjorde jag dessutom om en liten hörna av köket till hemmakontor. Jag kunde förstås ha inrett det lilla hemmakontoret i något av de andra rummen, men jag trivs så bra i köket att det känns mysigast att sitta där och jobba.

Eftersom jag är galet förtjust i gamla kaffekoppar och annat porslin, gärna udda (och det gör ingenting alls om det är lite kantstött, det är inte det faktiska värdet som intresserar mig utan tingens historia), har jag samlat på mig en hel del sånt genom åren. En del av dessa vackra saker har nu fått en plats på ”display” i mitt kök, så att jag kan njuta av dem medan jag arbetar. Dessutom har jag passat på att skaffa lite nya inredningsdetaljer för att köket ska kännas mysigare och mer personligt. Och det kan man göra ganska enkelt, till exempel genom att byta kökshandtag.

Eftersom jag bor i en 50-talslägenhet, och eftersom det mesta i mitt kök är original, så vill jag förstås att mina kökshandtag ska passa in i det övriga. Men oavsett hur man vill ha det så finns det en hela massa fint och fräscht att välja mellan, beroende på tycke och smak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s