God Morgon® lanserar ny hälsosam juice med kokosvatten

Nu utökar God Morgon® Tropical Delight sitt sortiment av funktionella fruktdrycker med två nya produkter – Tropical Delight och Strawberry Delight. Juicerna är de första i Norden med 100 procent frukt och samtidigt 30 procent lägre sockerhalt. Hur kommer det sig då att sockerhalten är såpass mycket lägre? Hemligheten heter kokosvatten, en ingrediens med naturligt lägre sockerhalt vilket gör att fruktsockret i juicen minskar.

Jag har testat de båda nya juicerna och jag är otroligt nöjd. De är verkligen himmelskt goda och läskande! Perfekt både till frukosten och som sällskapsdryck. Det enda problemet är väl att det omöjligt går att välja mellan dem…

God Morgon® Tropical Delight är en ljuvligt fräsch och tropisk smakblandning av apelsin, äpple, ananas, mango och passionsfrukt samt kokosvatten. God Morgon® Strawberry Delight har en härlig smak av äpple, jordgubbar och svarta vinbär samt kokosvatten. Godare blir det inte!

God Morgon® Tropical och Strawberry Delight lanseras v.7 2022 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 26,50 kr för 0,85 liter. Flaskan ingår i svenska pantsystemet och är tillverkad av 100% återvunnen plast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s