Vår älskade Favvi – 2012-01-31 – 2022-01-20

Vår familj har gått sönder. Vi har förlorat vår Favvi, minstingen som kom hit som en virvelvind sommaren 2013 och som varit vår solstråle sen dess.

Vi har inte märkt något av hennes sjukdom. Hon var som vanligt, kanske något mindre intensiv de sista veckorna efter jul. Men kvällen till den 20 januari blev hon darrig, skakig, trött och svår att få kontakt med. När morgonen kom och ingen förbättring skett tog vi henne till akutmottagningen på Bagarmossens djursjukhus.

Där konstaterade man att hon hade långt framskriden cancer i båda njurarna, tumörer och inflammation i livmodern, och mängder med njurstenar. Det fanns ingen möjlighet att hon skulle bli frisk och kl 11 samma dag somnade hon in i mattes famn.

Bara två veckor innan Favvi fick somna in blev storasyster Märta akut sjuk och genomgick ett stort och omfattande ingrepp på djursjukhuset. Hon ser ut att tillfriskna i god takt och är idag pigg och glad. Det är vi otroligt tacksamma för. Vi kunde ha förlorat båda våra ögonstenar inom loppet av två veckor. Den tanken går knappt att tänka ens.

Vi är övertygade om att Märta någonstans förstod att Favvi var svårt sjuk och inte skulle komma hem igen, för hon är lugn, samlad och tillfreds även utan sin lillasyster. Och nu får hon all vår kärlek.

Vi är trasiga och förkrossade, så som alla blir när deras pälsklingar vandrar över regnbågsbron. Men vi vet att hon har det bra nu, att så många av hennes vänner och släktingar gått före och har tagit emot henne i hundhimlen, och vi vet att livet måste gå vidare.

Vila i frid älskade Favvi.

Du finns för alltid i våra hjärtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s